Veel schade bij brand in portiek van flat aan de Ekamastraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 11 augustus 2012

Haarlem – In een flat aan de Ekamastraat in Schalkwijk is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Rond drie uur werd de brand in de portiek van de flat ontdekt en werden de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar desondanks was de schade groot.
.

Niemand raakte gewond. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Fotografie: Ad Timmers

 1. oogtuig
  14 augustus 2012 op 13:42 | #1

  Ik heb gehoord van de getuige dat er 2 jongens waren die hem hebben bedreigd en vervolgens gaan zeggen tegen hem ” Als je die matras niet aan steekt dan zal dit niet leuk eindigen” En toen heeft dat jongentje het aangestoken en 2 meisjes uit de buurt zagen het en wouden het vuur kleiner maken door en nog 2 matrassen boven op te doen maar het vuur werd steeds groter en groter.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Cees Mol
  20 augustus 2012 op 08:35 | #2

  @oogtuig
  Graag zou Pre Wonen in contact komen met de 2 meisjes om ze te bedanken voor hun aktie om het vuur te doven. Zij kunnen ons bereiken op nr 088-7700000

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.