Inbraak in woning aan de Edward Jennerstraat opgemerkt door getuigen

Geschreven door de Redactie op woensdag 1 augustus 2012

Haarlem – Alerte getuigen meldden in de nacht van dinsdag op woensdag dat er in een woning in de Edward Jennerstraat zou worden ingebroken. De getuigen gaven de agenten een signalement van de mannen. De politie is gaan zoeken en trof op de Professor Donderslaan drie mannen aan die voldeden aan het opgegeven signalement.

Het drietal, Haarlemmers van 22, 24 en 17 jaar, is ingesloten voor nader onderzoek. Het is nog niet bekend wat er is buitgemaakt.

 1. hamza
  2 augustus 2012 op 12:54 | #1

  gelukkig die zitten hopelijk nog een tijdje vast.
  die mensen zou je eigelijk moeten verbannen uit Nederland dan kan ik eindelijk mijn goud gewoon op tafel laten liggen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. annabel
  3 augustus 2012 op 10:30 | #2

  die pet past ons allemaal dus

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. gra
  4 augustus 2012 op 11:07 | #3

  nou ik weet niet waar jij die bulshit vandaan haalt maar ik ben al vrij .
  ik ben diegene die aangehouden is en alleen omdat ik iets roods aan had
  blijkbaar hadden de agenten geen goede informatie want er is helemaal niet ingebroken en ik woon zelf in die straat .
  het was zeker weer een neptelefoontje van een koter die niks te doen had want er zijn geen braaksporen gevonden maar ja dat vertelt de politie niet he het gaat hun er alleen om om iemand zwart te maken

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Lan.b
  7 augustus 2012 op 01:31 | #4

  Ik ben het helemaal met gra eens want dat is overduidelijk de werkwijze van politie kennemerland. Het is werkelijk schandalig hoe hun mensen benaderen en behandelen, daarom ben ik heel blij dat er de laatste tijd steeds vaker filmpjes worden gemaakt van agenten die overduidelijk buiten hun boekje gaan en dat openbaar word gemaakt.
  Ik kan er overduidelijk over mee praten want heb in totaal 7 keer op het politiebureau geslapen voor niks. En dan krijg je 3 weken later een brief op de deurmat van dat de zaak is geseponeert. In kan een verzoek indienen bij mijn advocaat om een schadevergoeding, nu 2 jaar later nog geen cent van niks. En die dagen wat ik daar heb doorgebracht in mijn leven heeft mij op veel belangrijke punten van mijn leven geraakt.

  Mvg. Lan.b

  En people keep it positief, want het leven is al zo duur. ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. riccola
  8 augustus 2012 op 00:38 | #5

  hamza :gelukkig die zitten hopelijk nog een tijdje vast.die mensen zou je eigelijk moeten verbannen uit Nederland dan kan ik eindelijk mijn goud gewoon op tafel laten liggen.

  ze zijn ten eerste al vrij ten tweede als het nou nederlanders zijn hoe kan je ze nou verbannen stomme praat van jou and last butt not least je hebt niet eens een tafel laat staan goud om het erop te leggen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.