Haarlemmer(50) mishandeld na verkeersconflict op Robertus Nurksweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 8 augustus 2012

Haarlem – Bij de politie kwam woensdagavond omstreeks 19:50 uur de melding binnen dat zich bij de Robertus Nurkusweg een onenigheid in het verkeer had afgespeeld. Toen de agenten ter plekke kwamen, troffen zij daar een 50-jarige Haarlemmer aan. Hij verklaarde dat hij mishandeld was door een onbekend gebleven bestuurder van een andere auto.
.

Deze bestuurder zou hem hebben gesneden en zijn auto hebben geraakt. De onbekend gebleven man was toen uit zijn auto gestapt en had de Haarlemmer geschopt en geslagen. Hierna was de man weer in zijn auto gestapt en weggereden.

De identiteit van de bestuurder werd later op de avond duidelijk, de man moet zich melden bij het politiebureau en zal worden verhoord.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.