Brandweer rukt uit voor brand in woning aan de Colensostraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 1 augustus 2012

Haarlem – De brandweer is rond kwart over een gealarmeerd voor een woningbrand aan de Colensostraat in Haarlem-Noord. Een ambulance stond stand-bye om eventuele gewonden op te vangen maar gelukkig was er niemand in de woning aanwezig. Het vuur was snel onder controle en met een grote overdrukventilator is de rook uit het pand geblazen.

Een 44-jarige Haarlemmer kwam zich dezelfde nacht melden in het politiebureau. Hij is aangehouden als verdachte en de politie onderzoekt zijn rol in deze brand.

De politie doet onderzoek naar de precieze oorzaak van de brand.

Fotografie en video: Michel van Bergen

  1. karima
    10 september 2012 op 13:49 | #1

    Het huis direct naast dit huis, waar de politie aanbelt is van mijn ouders. Die waren (gelukkig)op vakantie ten tijden van de brand. Later horen zij dat hun buurman (de bewoner van dit pand dus) vast zit. Heeft het een met het ander te maken??, waarom worden zij niet ingelicht door de politie. Wie weet er meer??

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.