Auto in de brand in de Barendsestraat [video]

Geschreven door de Redactie op donderdag 16 augustus 2012

Haarlem – In de nacht van woensdag op donderdag is wederom een auto uitgebrand in Haarlem. Om even voor half twee werd de brand in de Barendsestraat ontdekt waarop de brandweer en politie werden gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al geheel in lichterlaaie en viel er weinig meer aan te redden. De brandweerlieden hebben de auto geblust.

De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van de brand, maar sluit brandstichting zeker niet uit. De afgelopen tijd zijn er in Haarlem namelijk al tientallen auto’s verwoest door brand. Ondanks uitgebreid recherchewerk heeft de politie tot op heden nog geen daders kunnen aanhouden.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en die mogelijk meer weten van deze autobrand worden verzocht zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Een bergingsauto heeft de auto later in de nacht voor technisch onderzoek weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. knuppel
  16 augustus 2012 op 17:16 | #1

  pfff… begint het weer? die pyromaan was zeker op vakantie? zat lekker op tenerife waar ook een bosbrand was!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mike
  16 augustus 2012 op 17:41 | #2

  shoot at sight zal ik bijna willen zeggen :/

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.