Vrouw gewond na val met scootmobiel op Brouwersvaart

Geschreven door de Redactie op zaterdag 31 maart 2012

Haarlem – Een vrouw is zaterdag aan het begin van de middag gewond geraak bij een val met haar scootmobiel. Rond kwart voor een reed de vrouw op Kousebandbrug richting de Brouwersvaart. Vermoedelijk ging dit met een te hoge snelheid waardoor de vrouw met haar scootmobiel omviel. De vrouw kwam tegen een geparkeerde auto aan en raakte daarbij gewond.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de vrouw aan haar verwondingen verzorgd. De brandweer heeft een scherm geplaatst om het slachtoffer uit de wind te houden.

Na de eerste zorg is de gewonde vrouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Fotografie: Rowin van Diest & Robert Hooiveld

Geen reacties mogelijk.