Verhuurder treft hennepkwekerij aan in pand aan de Kleine Houtstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 maart 2012

Haarlem – Een verhuurder van een pand aan de Kleine Houtstraat ontdekte donderdag dat in zijn pand op de zolderetage een hennepkwekerij zat. De man had al enkele maanden geen huur ontvangen van zijn huurders en was de woning in gegaan. Hij belde de politie, die de planten en bijbehorende apparatuur in beslag heeft genomen.

Het energiebedrijf constateerde dat er was geknoeid met de elektra, zij doet aangifte hiervan. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

  1. 2 0 3 4
    31 maart 2012 op 19:13 | #1

    Hopelijk heeft de eigenaar eerst een oogst gedaan, waarmee hij de kosten kan verreken van de totale verbouwing van zijn zolder etage.. Je hoort het toch steeds vaker van deze inpandige plantage praktijken.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.