Agenten gaan op onderzoek uit na verdachte situatie in parkeergarage

Geschreven door de Redactie op woensdag 7 maart 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 02:55 uur een melding van een verdachte situatie in een parkeergarage in de Bloemhofstraat. Een getuige had twee mannen via een nooddeur de parkeergarage binnen zien gaan en zien rondkijken. De getuige vertrouwde het niet en had de politie gewaarschuwd.

De agenten zagen op de Kleine Houtweg twee mannen die aan het signalement voldeden. Bij het zien van de politie ging het tweetal er vandoor. Één van hen, een 26-jarige Haarlemmer, werd staande gehouden.

De man werd direct opstandig en begon zeer luidruchtig de agenten te beledigen. Hij is hierop aangehouden en ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op voor de belediging.

Vooralsnog zijn er in de parkeergarage geen strafbare feiten ontdekt.

Geen reacties mogelijk.