87-jarige Haarlemse in scootmobiel beroofd van tas op Vlinderpad

Geschreven door de Redactie op zaterdag 31 maart 2012

Haarlem – Zaterdagmiddag tussen 13:00 en 13:15 uur is een 87-jarige Haarlemse in een scootmobiel bestolen. Dat gebeurde op het Vlinderpad, tussen de Bernadottelaan en Florence Nightingalestraat. Het slachtoffer werd voorbij gefietst door een ongeveer 25-jarige blanke man. Hij griste daarbij haar handtas uit het mandje voorop de scootmobiel.

De politie is op zoek naar getuigen van deze tasdiefstal. De man had verder een onverzorgd uiterlijk, smal gezicht, licht blond haar en droeg een lichte jas en blauwe spijkerbroek. Hij reed op een ode donkere herenfiets.

Getuigen worden verzocht te bellen met 0900 – 8844.

 1. Kees
  1 april 2012 op 16:39 | #1

  Weer een laffe beroving in Schalkwijk, het lijkt steeds erger te worden. Hopelijk wordt de dader opgepakt en krijgt hij een flinke straf. Heel zwak om dit te doen bij een hoogbejaarde. Ik wens de mevrouw sterkte, want die zal wel erg geschrokken zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. spaarne1
  2 april 2012 op 18:39 | #2

  Wat is het toch een tuig.wor zo boos van deze berichten heel veel sterkte mevrouw.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.