14-Jarige jongen aangehouden voor heling en rijden op gestolen scooter

Geschreven door de Redactie op maandag 5 maart 2012

Haarlem – De politie hield maandagmiddag in de Sandifortstraat een 14-jarige Haarlemse jongen aan omdat hij op een gestolen scooter reed. De agenten hadden op de Boerhaavelaan de scooter op de stoep zien rijden en wilde deze controleren. De politiemensen hadden eerder een melding gekregen dat twee jongens aan een gele bromfiets aan het rommelen waren geweest.

Getuigen hadden ook een kenteken doorgegeven. In de Louis Pasteurstraat zagen de agenten de 14-jarige bestuurder aan komen lopen. In de Sandifortstraat werd de scooter met verwijderd contactslot aangetroffen.

Bij nader onderzoek bleek zowel de scooter als de kentekenplaat gestolen te zijn. De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie maakt proces-verbaal op.

 1. ..
  6 maart 2012 op 15:15 | #1

  wat een sukkel… sorry hoor.
  je bent 14. ga met een actionman spelen ofzo….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Kees
  6 maart 2012 op 16:06 | #2

  14 jaar, triest. De crimineeltjes lijken steeds jonger te worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ik1981
  6 maart 2012 op 19:52 | #3

  Ongelooflijk zeg… Ga werken voor je geld, je hebt nog 2 jaar om te sparen voor een eigen gloednieuwe scooter! Jeeminee, 14 jaar, waar moet het heen?!
  En als je dan eindelijk die fonkelnieuwe scooter hebt vriend, hoop ik dat ie binnen een week onder jouw reet vandaan gejat wordt, weet je ook eens hoe het voelt als een ander met z’n tengels aan jouw zuurverdiende centjes zit…!
  Mensen die stelen zijn WALGELIJKE mensen!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Tom
  7 maart 2012 op 12:49 | #4

  Mooi dat dat ettertje gepakt is!! Is waarschijnlijk niet de eerste keer en ook niet zijn laatste keer. DUS geef dat joch een harde straf!! En niet 30 uurtjes taakstraf.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.