Vreemde lucht uit het riool bij de Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 6 februari 2012

Haarlem – Een vreemde lucht werd maandagmorgen waargenomen op de Schalkwijkerstraat in Haarlem. Daarom werd omstreeks half elf de brandweer gealarmeerd. Deze kwamen ter plaatse en konden in eerste instantie niets vinden.

Een uur later werd de brandweer opnieuw gealarmeerd dat er uit het riool een vreemde lucht werd geroken. Opnieuw kwamen ze ter plaatse, tevens waren er medewerkers van Liander aanwezig. De Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer is opgeroepen om verder onderzoek te verrichten naar de oorzaak van de lucht.

 1. patrick
  6 februari 2012 op 21:02 | #1

  Maar wat is nou de uitslag van wat er gevonden is de vreemde lucht

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. marcel
  7 februari 2012 op 14:55 | #2

  zal wel meevallen met de gevaren zone, als ik zo naar foto 3 kijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.