Vrouw(69) beroofd van tas aan de Schotersingel

Geschreven door de Redactie op donderdag 3 november 2011

Haarlem – Een 69-jarige vrouw uit Haarlem is donderdagavond even voor 18:30 uur aan de Schotersingel beroofd van haar tas. De vrouw stond voor een woning toen een onbekende man op haar afkwam en aan haar tas begon te trekken. Toen de vrouw niet direct losliet, werd zij omver geduwd waardoor ze ten val kwam. De verdachte is er vervolgens met de tas vandoor gegaan.

De man rende in de richting van de Ostadestraat. De vrouw is uiteraard aangedaan door de beroving, maar is gelukkig niet gewond geraakt. De verdachte is een blanke man van tussen de 20/25 jaar, met een gezet postuur en kort blond haar.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de beroving of die de man mogelijk hebben zien wegrennen. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Eerder deze week heeft er een soortgelijke beroving plaatsgevonden en de recherche heeft deze in onderzoek. Het is nog niet bekend of deze twee berovingen door dezelfde verdachte zijn gepleegd. De politie adviseert mensen om waardevolle spullen op het lichaam te dragen. Indien u toch een tas bij u heeft en een persoon deze probeert te stelen, laat deze dan los.

Hiermee voorkomt u dat er fysiek geweld gebruikt wordt om de tas alsnog te kunnen stelen of dat u door het trekken van de verdachte op de grond valt. Met name bij oudere mensen kan dit letsel opleveren.

Onthoud zoveel mogelijk uiterlijke kenmerken van de verdachte en bel direct 112.

 1. Marco
  4 november 2011 op 18:39 | #1

  Het wordt g#dverd#mme steeds gekker in dit kl#teland!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Loeloe
  4 november 2011 op 20:11 | #2

  Sorry dat ik het zeg, maar deze en vele anderen die ouderen mensen ellende aan doen mogen ze van mij…. KAPOT schieten!!

  Wat een respectloze zieke mensen zeg!

  Wens dde slachtoffer veel sterkte!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. arie
  4 november 2011 op 22:49 | #3

  Loeloe :Sorry dat ik het zeg, maar deze en vele anderen die ouderen mensen ellende aan doen mogen ze van mij…. KAPOT schieten!!
  Wat een respectloze zieke mensen zeg!
  Wens dde slachtoffer veel sterkte!

  +1 mijn zege heb je!!!

  Het wordt eens tijd dat we de rollen eens omdraaien!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. nijntje
  6 november 2011 op 12:34 | #4

  Ze moeten gewoon is met hun gore poten van andermans spullen afblijven.
  En de staffen zwaarder maken!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.