Politie opzoek naar getuigen van inbraak bij juwelier aan de Schagchelstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 3 november 2011

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 01:15 uur een melding van een poging inbraak bij een juwelier in de Schagchelstraat. Er zouden meerdere mannen bij de poging betrokken zijn en zij gingen er op een scooter vandoor. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de verdachten maar dit heeft nog niet tot aanhoudingen geleid.

Het is nog niet bekend wat er precies is gestolen. De politie verzoekt getuigen die informatie hebben contact op te nemen met de politie van het team Centrum/Zuidwest, via 0900-8844.

 1. Marco
  4 november 2011 op 18:38 | #1

  Toch knap dat ze niet gepakt zijn, er was immers ruim voldoende politie aanwezig in de buurt (schip raakt in problemen op het spaarne).
  Alleen en helaas waren die mannen in het blauw veel te druk met het regelen van het verkeer op het spaarne (wat er op dat tijdstip overigens nauwelijks reed).
  En vooral waren de heren en dames agenten heel erg druk met het vooral aanwezig zijn op het spaarne, omdat dat toch meer sensatie is dan een inbraak bij een juwelier……..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bjar
  4 november 2011 op 23:45 | #2

  @ Marco: Zeker als nietsdoende ramptoerist daar gestaan dat je weet wat er gedaan is door iedereen daar? Maar gezien je daar te druk mee bent geweest heb je even over het hoofd gezien dat de inbraak een nacht eerder was, staat toch duidelijk in het artikel dacht ik zo…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Marco
  8 november 2011 op 23:10 | #3

  @Bjar
  Dat nietsdoende ramptoerist neem ik maar even voor lief, je kent me niet dus lijkt het me niet logisch dat je mij zo beoordeeld.
  Wat de dag aangaat moet ik zeggen dat je gelijk heb, dus vanuit hier mijn excuus aan de dames en heren in het blauw.
  Neemt echter niet weg dat bij zo een geval als bijvoorbeeld de boot in het spaarne vaak belachelijk veel politie aanwezig is. (het aanwezig willen zijn).

  Laten ze zich dan bezighouden met autopyromaantjes, inbrekertjes en overvallertjes die het op oudere mensen voorzien hebben…….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.