Oplettende buurtbewoner gaat achter 16-jarige inbreker aan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 1 november 2011

Haarlem – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 22:15 uur een melding dat in de Genestetstraat getuigen een jongen aangehouden hadden. De knaap zou mogelijk even daarvoor geprobeerd hebben in één van de woningen in die straat in te breken. De verdachte, een 16-jarige Haarlemmer was betrapt door één van de bewoners toen hij over een schutting klom van één van de tuinen.

De bewoner vertrouwde het niet toen hij de knaap achterna ging en zag dat hij over nog een schutting klom en wegliep in de richting van H.J. Schimmelstraat. De man heeft de verdachte in de H.J. Schimmelstraat aangehouden.

De Haarlemmer is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Geen reacties mogelijk.