PostNL medewerker kan niet meer optijd remmen voor caravan

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 12 augustus 2011

Haarlem – Een medewerker van PostNL is vrijdagochtend met zijn wagen tegen een caravan gereden. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over tien op de Waarderweg met de hoek Industrieweg in Haarlem. Een oplegger met een caravan erachter minderde in de bocht wat vaart. De bestuurder van de TNT wagen remde hierop maar gleed door tegen de caravan.

Door de botsing schoot de caravan omhoog. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse. De bestuurder van het postbusje liep bij het ongeval geen letsel op maar de bestuurder van de oplegger met caravan klaagde over zijn rug en nek. De man is met behulp van de brandweer uit zijn voertuig gehaald waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn van de weg gehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Portegies
    21 augustus 2011 op 19:15 | #1

    Als ik de foto’s goed bekijk is de caravan van beter materiaal gemaakt dan die Ford van NLPost. Die Ford ligt goed in elkaar, de caravan ziet er nog nieuw uit. Hopelijk gaat het nu weer wat beter met de chauffeur !

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.