Haarlemmer mishandeld tijdens beroving aan de Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 23 augustus 2011

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag is rond 02:30 uur een 35-jarige Haarlemmer beroofd van zijn portemonnee aan de Schalkwijkerstraat. De Haarlemmer liep hier toen hij plotseling een klap in zijn nek kreeg en in zijn ribben geschopt werd. Het slachtoffer zag twee mannen die hem vervolgens van zijn portemonnee beroofden.

De twee verdachten reden vervolgens samen weg op een scooter. De politie heeft in de omgeving gezocht naar het tweetal, maar zij zijn helaas niet meer aangetroffen. Er is een onderzoek gestart en de politie hoopt dat er mensen zijn die mogelijk getuige zijn geweest van de beroving.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben wat waardevol kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem door te bellen met 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.