Bewoonster verbrandt tuinafval in vuurkorf; brandweer rukt uit

Geschreven door de Redactie op woensdag 10 augustus 2011

Haarlem – De bewoonster van een woning aan de Raamvest keek woensdagochtend even raar op. De vrouw was ’s ochtends in een vuurkorf wat tuinafval aan het verbranden toen er plots enkele brandweerwagens en vier politieagenten voor haar deur stonden. Het vuur was door een buurtbewoner opgemerkt maar kon niet goed zien wat er aan de hand was.

Na een belletje met de brandweer werden er drie brandweerwagens, twee politieauto’s en een motorambulance die kant opgestuurd. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat er geen brand in de woning was, maar dat de bewoonster wat afval in een vuurkorf aan het verbranden was.

Na een korte controle door de brandweerlieden konden de hulpdiensten hun weg weer vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.