Weinig vernielingen en overlast tijdens luilak in de regio Kennemerland

Geschreven door de Redactie op zaterdag 11 juni 2011

Kennemerland – Luilak is dit jaar rustig verlopen in de gehele regio. Voor zover nu bekend is het aantal vernielingen beperkt gebleven. Mogelijk dat er nog aangiften binnen komen van vernielingen die nog niet zijn gemeld. Wel hebben agenten van een aantal jongeren ‘smeermiddelen’ in beslag genomen. Het gaat om onder meer eieren, zeep, boter en scheerschuim.

Diverse jeugdigen zijn doorverwezen naar HALT. Uit de hele regio zijn een aantal meldingen binnengekomen dat jongeren met eieren aan het gooien waren. In Beverwijk werd hier een jongen voor aangehouden. Hij had eieren gegooid aan de Vlietstraat en had hierbij ook een bewoner geraakt.

In Hoofddorp zag een surveillerende agent rond 02:00 uur jongens bij een auto staan aan de Markenburg. Het bleek dat zij de auto aan het vernielen waren. Toen agenten hen aan wilden houden, renden ze er vandoor. Na een korte achtervolging zijn de twee, twee 15-jarige Hoofddorpers alsnog aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

 1. jajaja
  12 juni 2011 op 12:02 | #1

  Ag de gemeente verpest alles, want ook zeep en andere dingen mag je dus niet meer gebruiken, dus gemeente waarom schaffen jullie het gewoon niet af, aangezien je toch niets meer mag met luilak, zeep kaarsen en eieren mogen niet en heb je dat wel bij je dan krijg je gelijk boete.

  Gemeente Haarlem en omliggende gemeentes verpest letterlijk alles voor de echte nederlanders, maar voor de buitelanders maken ze alles en nog wat en voor de nlers verbieden ze alles, afentoe denk ik echt dat nlers met de verkeerde kleur geboren zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. ri
  12 juni 2011 op 13:26 | #2

  zeep mocht tog altijd met luilak:S?????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  12 juni 2011 op 13:29 | #3

  @ri
  zeep is luilak;-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Debouncer
  12 juni 2011 op 21:53 | #4

  @jajaja
  Als je denkt dat luilak gedoogd vandalisme is, dan denk je dat verkeerd. Kijk eens op Wikipedia wat het werkelijk is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.