Scooterrijders met elkaar in botsing op de Camera Obscuraweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 2 juni 2011

Haarlem – Twee scooterrijders zijn donderdagmiddag frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde rond kwart over drie op de Camera Obscuraweg in de Waarderpolder van Haarlem. Een van de scooterrijders was op de helft van de tegemoetkomende scooter gekomen waardoor de bestuurders met elkaar in botsing kwamen.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig bleek de schade aan de voertuigen en de verwondingen mee te vallen. Na de eerste hulp in de ambulance konden de bestuurders van beide voertuigen hun weg weer vervolgen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Mike
    4 juni 2011 op 14:25 | #1

    Gelukkig dat ze er goed vanaf zijn gekomen.
    Aantal jaar geleden was dit op de randweg ook gebeurd en helaas met dodelijk gevolg :(

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.