Overvaller bedreigt 58-jarige vrouw in haar woning in Slachthuisbuurt

Geschreven door de Redactie op vrijdag 10 juni 2011

Haarlem – Vrijdagochtend even na 06:30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er zojuist een vrouw was overvallen in haar woning aan de Godfried van Bouillonstraat. Op de locatie troffen agenten de hevig geschrokken 58-jarige vrouw aan in de woning van buurtbewoners. De vrouw was even daarvoor thuis opgestaan, toen zij een man aantrof in haar huis.

De man bedreigde haar en eiste waardevolle spullen. De overvaller is er met een aantal persoonlijke bezittingen vandoor gegaan in onbekende richting. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets opvallends gezien of gehoord hebben van het incident.

Ook informatie van een eerder tijdstip of van de dagen voor het incident kan waardevol zijn voor de politie in haar onderzoek. Informatie kan worden doorgegeven aan het Overvallenteam van politie Kennemerland. Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

  1. Marco
    12 juni 2011 op 11:26 | #1

    Ik ben toch ohzo benieuwd naar het signalement …………..,
    Al heb ik wel weer een klein vermoeden, en nee dit keer niet Zuid-Europees of Noord-Afrikaans (zou overigens wel kunnen) maar ik denk dat het dit keer meer Oost-Europees is.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.