Grasmaaier in bestelbusje vat vlam op Amsterdamsevaart

Geschreven door de Redactie op zaterdag 4 juni 2011

Haarlem – De bestuurder van een bestelbusje heeft zaterdag weten te voorkomen dat heel zijn voertuig in vlammen op zou gaan. Rond het middaguur reed de man over de Amsterdamsevaart toen hij merkte dat er iets niet in de haak was. De grasmaaier achter in zijn busje begon licht te branden. De bestuurder zette direct zijn bus aan de kant van de weg en haalde het apparaat eruit.

Met een poederblusser wist de man de brand snel onder controle te krijgen.

De brandweer heeft gecontroleerd of het vuur daadwerkelijk uit was en heeft met 1 emmertje water de brand nageblust. De machine is vervolgens weer in het busje gezet waarna de bestuurder weer zijn weg kon vervolgen.

Fotografie: Rob Jordaan

 1. Mike
  4 juni 2011 op 14:31 | #1

  wat dat ene emmertje water al niet kan doen :D

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  5 juni 2011 op 01:12 | #2

  @Mike
  En een poederblussertje;-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.