Auto in de brand gestoken tijdens luilaknacht in het Wilhelminapark

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 11 juni 2011

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er rond 03:25 uur een melding binnen van een autobrand aan het Wilhelminapark. Toen de politie arriveerde werd de auto geblust door de eigenaar met een tuinslang, waarmee voorkomen kon worden dat het voertuig volledig afbrandde. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

De politie is daarom benieuwd of er wellicht getuige zijn die iets opvallends gezien of gehoord hebben. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. hoi!!!
  12 juni 2011 op 02:20 | #1

  En toen kwam de brandweer je om half 4 wakker maken ipv kinderen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Marco
  12 juni 2011 op 11:07 | #2

  Het valt ook niet mee om van andermans eigendommen af te blijven.

  In mijn tijd gingen we gewapend met zeep, eieren en boter op pad, dus ik vraag me af wat dit nu eigenlijk met luilak te maken heeft.

  Ik heb meer het idee dat dit hoogstwaarschijnlijk was gebeurd als het geen luilak was geweest, dus meer een “toevallige” samenloop van omstandigheden.

  Blijft hoe dan ook in en in triest dat mensen niet met hun poten van andermans spullen af kunnen blijven, ga lekker de auto van je eigen pa of ma in de fik steken……

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Joey
  12 juni 2011 op 14:50 | #3

  @jajaja doe dan aangifte van discriminatie?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.