Vrouw ernstig gewond op Oostvest in Haarlem aangetroffen

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 23 november 2010

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmorgen ernstig gewond aangetroffen op de Oostvest nabij de Amsterdamsepoort in Haarlem. Het slachtoffer werd naast haar fiets op het asfalt aangetroffen. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw aan haar verwondingen te verzorgen.

Aangezien niemand het ongeval heeft zien gebeuren en de vrouw nog niet gehoord kan worden is het nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden.

De verkeersongevallen analyse van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om alle sporen veilig te stellen en proberen te achterhalen wat er precies is gebeurd. Mogelijk is de vrouw door een kleine vrachtwagen aangereden of is ze dermate geschrokken dat ze daardoor is gevallen. Volgens een woordvoerster van de politie Kennemerland heeft de vrouw in ieder geval haar bekken gebroken en wordt ze verder nog onderzocht.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.