Vier mannen aangehouden na diefstal in café aan de Koningstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 4 november 2010

Haarlem – Donderdag aan het begin van de avond hebben vier mannen diefstal gepleegd in een café aan de Koningstraat in Haarlem. Een werknemer van het café was alleen in de zaak, toen er vier mannen binnenkwamen. Eén van hen was druk aan het bellen en een andere bestelde drankjes en stelde daarbij allerlei vragen aan de werknemer.

Toen de mannen er plotseling vandoor gingen, kreeg de werknemer argwaan. Er bleek technische apparatuur te zijn meegenomen. Na het alarmeren van de politie werd er een zoektocht op touw gezet naar het viertal. Dankzij het signalement wat was doorgegeven door de werknemer, konden in de omgeving vier personen worden aangehouden.

Dit gaat om 26-jarige Amsterdammer, een 33-jarige Haarlemmer, een 23-jarige Haarlemmer en een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De vier zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

  1. christina
    6 november 2010 op 08:22 | #1

    wat goed van die werknemer, dat ie zich niet door angst liet/laat overheersen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.