Stootwapen aangetroffen na vechtpartij in de Lange Veerstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 13 november 2010

Haarlem – De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige Haarlemmer aan omdat hij er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij in de Lange Veerstraat. De man werd aangetroffen in de Lange Wijngaardstraat. De agenten vertelden de man dat hij een bekeuring zou krijgen voor het vechten op straat.

De Haarlemmer was het hier niet mee eens en weigerde elke medewerking. De man rommelde wat in zijn zak en wilde vervolgens één van de politiemensen een stomp geven. Een andere politieagent wist te voorkomen dat de Haarlemmer zijn collega zou raken door pepperspray te gebruiken.

De verdachte is ingesloten. Op de plek waar hij onder controle werd gebracht werd, werd een stootwapen aangetroffen. Onderzocht wordt of deze het eigendom was van de 24-jarige verdachte. Hij zit nog vast en zal maandag worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Geen reacties mogelijk.