Politiehond vindt rugtas met navigatiesysteem terug in de bosjes

Geschreven door de Redactie op dinsdag 23 november 2010

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag kwam er rond 03:15 uur een melding binnen bij de politie dat twee mannen aan het inbreken zouden zijn in een auto aan de Diakenhuisweg. Er werd direct een zoektocht gestart in de omgeving en achter een rij woningen werd een 20-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Dankzij een politiehond werd er ook een rugtas met daarin een navigatiesysteem en inbrekersgereedschap in de bosjes aangetroffen.

De politie heeft een tweede verdachte niet aan kunnen houden, maar vraagt mensen die wellicht iets gezien of gehoord hebben in de buurt rond dat tijdstip zich te melden bij de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.