Motorrijder en bromfietser gewond bij eenzijdige ongevallen

Geschreven door de Redactie op zondag 21 november 2010

Haarlem – Zondag aan het einde van de middag en in de avonduren zijn een motorrijder en een bromfietser gewond geraakt bij twee eenzijdige ongevallen in Haarlem. Op de Mincklersweg verloor rond 16:30 uur een 35-jarige Haarlemmer de controle over zijn motor. Hierbij kwam hij ten val en daarbij raakte hij gewond aan zijn schouder.

Hij is door een ambulance vervoerd naar een ziekenhuis.

Zondagavond rond 23:00 uur belandde een 19-jarige inwoonster van Velsen bij de Kleverlaan/Delftlaan met haar bromfiets in een naastgelegen sloot. De bestuurster kon een bankje niet meer ontwijken, waarna een aanrijding ontstond. Hierbij belandde zij in sloot.

De vrouw kon er op eigen kracht uitkomen, maar is wel ter controle door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Geen reacties mogelijk.