Man aangehouden na lastig vallen van omstanders in Haarlem-Centrum

Geschreven door de Redactie op woensdag 24 november 2010

Haarlem – De politie kreeg woensdagmiddag een melding dat er een man op de Nieuwe Gracht liep die op straat drugs gebruikte en voorbijgangers lastig viel. De agenten zagen de man in de Kruisstraat lopen. De man was duidelijk onder invloed en gedroeg zich verbaal agressief naar de politiemensen. De man liep zonder te kijken tussen het verkeer door wat gevaarlijke situaties opleverde.

De aanhouding van de verdachte, een 36-jarige Hagenaar, ging gepaard met veel verzet, ook richting gemeentelijke handhavers die de politie wilden helpen met de aanhouding. Uiteindelijk is de verdachte geboeid en overgebracht naar het politiebureau.

De Hagenaar is na verhoor woensdagavond weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.