Gewapende overval in sigarenwinkel aan de Zijlweg, politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 17 september 2010

Haarlem – Omstreeks 16:15 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden in een sigarenwinkel aan de Zijlweg. Eén overvaller heeft de aanwezige personen, met behulp van een wapen, bedreigd en is er met een geldbedrag vandoor gegaan. De overvaller rende vervolgens de Zijlweg over naar de kruising Zijlweg met de Pieter Kiesstraat waar een bestuurder van een scooter stilstond.

De overvaller sprong achterop en vervolgens zijn zij weggereden door de Pieter Kiesstraat, in de richting van de Garenkokerskade. Vanaf de kruising Pieter Kiesstraat-Garenkokerskade, is hun verdere vluchtroute nog niet bekend.

De overvaller droeg een wit- cq lichtkleurig jack en zij zijn gevlucht zijn op een lichtkleurige scooter met blauwe kentekenplaat.

Getuigen die iets hebben gezien van de overval of op de vluchtroute worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.