Man schrikt na aanrijding en rijdt supermarkt Marsmanplein binnen [video]

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 18 augustus 2010

Haarlem – Een bejaarde man raakte woensdagmiddag betrokken bij een dubbel ongeval. De man reed op het Marsmanplein achteruit en botste hierbij tegen een vrachtwagen. Van schrik zette de man zijn auto in zijn vooruit en gaf vervolgens vol gas. Hierbij klapte de man via een fietsenrek tegen de voorpui van een supermarkt.

Het mag van geluk spreken dat er zich ten tijde het ongeval geen personen tussen de auto en de voorpui stonden. Twee geparkeerde fietsen stonden recht tegen de pui aan. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. De brandweer knipte een deur uit de auto waarna het slachtoffer uit zijn auto kon worden bevrijd en worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de auto later afgevoerd en de twee fietsen waren total-loss.

Fotografie: Michel van Bergen
Video: Clifford Smit

Geen reacties mogelijk.