Man aangehouden op verdenking van inbraak bij een school

Geschreven door de Redactie op zondag 29 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen stelden omstreeks 21.30 uur, na de melding dat er mogelijk werd ingebroken bij een school aan de Wagenweg, direct een onderzoek in. Een oplettende getuige had gehoord dat er een raam was ingegooid en had direct de politie gealarmeerd. Een andere getuige had een man, met fiets en al, de bosjes in zien gaan.

De agenten hebben, met behulp van een politiehond, gezocht naar de man. De fiets van de man werd snel gevonden, in de fietstas zat gereedschap. De hond vond de verdachte, een 52-jarige man uit Heemstede. De man had een nat pak; hij lag half in de sloot. Bij de man werd tijdens fouillering nog een groot mes aangetroffen, dit is in beslag genomen. De man werd ingesloten en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Geen reacties mogelijk.