1789 automobilisten gecontroleerd bij snelheidscontrole Prins Bernhardlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 18 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen hielden tussen 15:00 uur en 17:00 een snelheidscontrole op de Prins Bernhardlaan. Van de 1789 automobilisten zijn 130 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid tijdens de controle is 76 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Betrokkenen krijgen een proces-verbaal thuis gezonden.

  1. bergje
    22 augustus 2010 op 13:29 | #1

    Ja, ja, het is nog steeds nodig dat er gecontroleerd moet worden. Mag ook wel weer eens op de Leidsevaart gedaan worden. Vooral het stuk vanaf de Pijlslaan naar de Randweg wordt weer vaak als racebaan gebruikt. Eigenlijk jammer dat er nog steeds bestuurders zijn die gecontroleerd moeten worden. Gewoon een beetje aanpassen, voor iedereen prettig.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.