Voetgangster gewond bij aanrijding op Europaweg/Schipholweg

Geschreven door Rowin van Diest op donderdag 3 juni 2010

Haarlem – Op de kruising van de Europaweg met de Schipholweg is donderdagmiddag een voetgangster gewond geraakt. Een automobiliste wilde vanaf de Europaweg linksaf de Schipholweg oprijden, maar kwam ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats in botsing met een voetgangster. Omdat de voetgangster daarbij gewond raakte kwam een ambulance ter plaatse.

Naast enkele politiewagens assisteerde ook twee toevallig passeerende stadswachten bij het ongeval. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel ter plekke aan haar verwondingen verzorgt, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een rood stoplicht dat genegeerd werd door de voetgangster of automobiliste.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.