Politie zoekt getuigen van aanranding 19-jarige vrouw

Geschreven door de Redactie op donderdag 17 juni 2010

Haarlem – Een 19-jarige vrouw is in de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 juni door een onbekende man betast. Het slachtoffer liep tussen 00:10 en 00:30 uur op het terrein van een bedrijf aan de Surinameweg toen zij door een man achterna gelopen werd. Toen zij haar pas versnelde, deed de man hetzelfde en haalde haar in.

Hij duwde haar tegen een muur, betastte haar en gebruikte onzedelijke taal. Toen het meisje een man en een vrouw met een hondje zag lopen, schreeuwde zij om hulp. De man en vrouw reageerden niet, de aanrander liep echter hard weg.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de man en vrouw, maar ook eventuele andere getuigen. Er is een signalement bekend van de verdachte:

  • grote, vadsige man, leeftijd onbekend
  • donkere huidskleur
  • gemillimeterd grijs/zwart haar
  • bruine jas, zwarte broek
  • viezig, onverzorgd uiterlijk
  • mogelijk geestelijk beperkt

Bent u of kent u de man en vrouw die de hond uitlieten die nacht van maandag op dinsdag? Neemt u dan alstublieft contact op met de recherche in Haarlem, via 0900-8844. Ook mensen die aanslaan op het signalement, de man al eerder hebben zien lopen of zelf lastig gevallen zijn door hem, worden verzocht contact op te nemen.

Geen reacties mogelijk.