Moeder en zoon mishandelen kennis na verkoop van auto

Geschreven door de Redactie op dinsdag 1 juni 2010

Haarlem – Politiemensen hebben dinsdagmiddag een 42-jarige Haarlemse en haar 19-jarige zoon aangehouden voor mishandeling. De vrouw had een auto gekocht van een kennis van haar, een 29-jarige Haarlemse. Omdat ze vond dat bouwjaar niet klopte en niet alles goed was geregeld ontstond bij de woning van de verkoopster van de auto op de Leonard Springerlaan ruzie.

De vrouw wilde een gedeelte van het aankoopbedrag terug, maar daar was de verkoopster het niet mee eens. Bij de ruzie hebben de verdachten het slachtoffer geslagen, geschopt en met de dood bedreigd. Ook moest het raam van de voordeur het ontgelden.

Moeder en zoon zijn meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt wat er precies is voorgevallen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Fotografie: Rob Jordaan

Geen reacties mogelijk.