Getuige zet achtervolging in om winkeldieven op te laten pakken

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 juni 2010

Haarlem – Vrijdagmiddag werden in de Grote Houtstraat twee winkeldievegges van 37 en 30 jaar uit Haarlem en Heemstede aangehouden. Het tweetal had zich in een kledingwinkel verdacht gedragen en op een gegeven moment gingen zij met een paar kledingstukken richting de uitgang zonder deze af te rekenen. Een getuige zette de achtervolging in.

Met behulp van medewerkers van de afdeling handhaving van de gemeente werd het tweetal aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachten zijn verhoord. De gestolen kleding is weer terug bij de kledingwinkel. De politie maakt proces-verbaal op.

  1. mooiemafkees
    6 juni 2010 op 23:56 | #1

    waarom zetten jullie steeds de foto van de gronje straat neer als het in de grote houtstraat gebeurd?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.