Fietsster loopt hoofd-, been- en nekletsel op bij ongeval op Zijlsingel

Geschreven door Roderick de Veen op woensdag 23 juni 2010

Haarlem – Een 32-jarige vrouw uit Haarlem is dinsdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een aanrijding op de Zijlsingel, ter hoogte van de Brouwersvaart in Haarlem. De fietsster werd midden op het kruispunt geschept door een 38-jarige Haarlemse automobilist en vloog na de aanrijding door de lucht. Het slachtoffer is behandeld door het personeel van de ambulance en omstanders.

De betrokken automobilist was door het ongeval zeer aangedaan. De auto had flinke schade aan de voorruit. De vrouw heeft bij de aanrijding hoofd-, been- en nekletsel opgelopen. Nadat het slachtoffer door het ambulancepersoneel was gestabiliseerd, is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer op de Zijlsingel ondervond enige hinder door het ongeval.

Fotografie: Roderick de Veen

 1. ad
  25 juni 2010 op 14:44 | #1

  Het is op dit moment ook een zeer waardeloos kruispunt.De verkeerslichten zijn niet goed afgesteld en men moet HEEEEEEEEEEEEEEEL erg lang wachten waardoor er vaak door rood gereden wordt met alle gevolgen van dien.Dit geldt voor zowel snel als langzaam verkeer.Sterkte met slachtoffer.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  25 juni 2010 op 18:22 | #2

  Tja, al moet je 15 minuten wachten, door rood rijden op dat kruispunt is gewoon levensgevaarlijk.

  Of dit ongeluk veroorzaakt is door de huidige situatie is natuurlijk maar af te vragen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. yvon
  25 juni 2010 op 22:48 | #3

  er rijden heel veel auto´s door rood, ik rijd er elke dag langs en zie vaak gevaarlijke situaties. het is een wonder dat er al niet meer is gebeurd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Gabriël
  25 juni 2010 op 23:03 | #4

  Ik wens die mevrouw veel sterkte! Ik liep op de bouw bij de Raaks. ‘K zag het namelijk gebeuren moet een harde klap geweest zijn voor der.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.