Afslaande automobilist ziet brommerrijder over het hoofd

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 16 juni 2010

Haarlem – Een jongen is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Spaarndamseweg in Haarlem noord. De jongen reed met zijn brommer over het fietspad toen een afslaande automobilist de jongen over het hoofd zag. De man wilde afslaan naar de Nieuw Guineastraat. De jongen kwam hard in aanraking met de auto en kwam een paar meter op het asfalt terecht.

Toegesnelde ambulancebroeders ontfermde zich over de jongen. Nadat de jongen was gestabiliseerd is hij naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval exact in kaart te brengen. De bestuurder van de auto is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.